Om 24/7 Rørleggervakten

24/7 Rørleggervakten er en Mesterbedrift i stor vekst, med 40 års erfaring. Vi jobber hovedsakelig i Oslo og Omegn, men også utfører jobber i Akershus og har nødutrykninger ellers i landet

Hos 24/7 Rørleggervakten har samtlige av våre ni ansatte våtromsertifikater, og kurses jevnlig for å holde oss faglig oppdatert. Våre erfarne medarbeidere utgjør et allsidig team, som utfyller hverandre og dekker det aller meste innenfor rørleggerfaget, fra små til større oppdrag både offentlig og privat.

Kvalitet og service

Vi er en bedrift i stor vekst, og vårt mål er å gi deg som kunde den beste servicen, i form av rask responstid og faglig utført håndverk av høy kvalitet. Velger du oss skal du føle deg trygg, uansett om du drømmer om et nytt bad eller trenger øyeblikkelig hjelp her og nå.

Vi er stolte av den jobben vi gjør. Vi vet at vi alltid er ute etter å levere det beste. Vi vil at 24/ 7 Rørleggervakten skal kjennetegnes av erfarne, serviceinnstilte, hyggelige, imøtekommende, ryddige og profesjonelle medarbeidere, med høy yrkesstolthet og fornøyde kunder.

Nødutrykning, rehabilitering og kontroll

Våre fagkyndige rørleggere sørger for at du får full kontroll på ditt våtrom, toalett, bad eller kjøkken.

Hos 24/7 Rørleggervakten finner du alltid ansatte som er tilgjengelig for å rykke ut på timen, og vil oppleve høyt kvalifiserte medarbeidere som tar ansvar for gjennomføringen en hel rehabiliteringsprosess. Vi følger deg fra befaring til søknader, bygging i tråd med gjeldende forskrifter og normer, uavhengig kontroll og til et ferdig godkjent bad etter forhåndsavtalt tid og pris.

Vårt kontor ligger i Oslo, men gjennom gode samarbeidspartnere i form av lokale aktører tilbyr 24/ Rørleggervakten akutt hjelp og nødutrykninger 24 timer i døgnet også i Trondheim, Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Tromsø, Bodø, Hamar, Lillehammer, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Porsgrunn, Skien, Kristiansund og Aalesund.

Våre rørleggere

Axel Heydari

Daglig leder

Mette Lande

Økonomiansvarlig

Suad Hot

Prosjektleder/Rørlegger

Bryan Aguila

Servicerørlegger

Nahom Mekonen

Serviceleder

Marek Walaszek

Rørlegger

Artur Chmiel

Rørlegger

Ehsan Rauf

Lærling