Rørleggervakt i Kristiansand

Det blide Sørland smiler kanskje ikke like bredt når uhellet er ute. Vann skal være synonymt med strand og bad, eller kanskje reker og makrell, ikke lekkasjer og tette avløp. Men det forekommer også i solfylte Kristiansand, og derfor er vi din rørleggervakt her i Kristiansand.

Vi er på vakt 24 timer i døgnet, alle dager i året, for å rykke ut ved akutte problemer. Om de kan fikses raskt slipper du som kunde ikke bare ubehag, du vil også spare utgifter fordi omfanget av skadene ikke blir større. Våre dyktige og erfarne rørleggere løser problemene i din bolig raskt og effektivt, til gode priser.

Akutt hjelp fra rørleggervakt i Kristiansand

Haster det for deg så haster det for oss. Her i Kristiansand vil du alltid få tak i oss, og vi vil alltid komme til unnsetning. Året rundt, til alle døgnets tider, er vår rørleggervakt i Kristiansand beredt for akutte henvendelser, slik at du kan få den hjelpen du trenger akkurat når du trenger den. Administrative henvendelser besvares mellom 8-16 på hverdager, men samme telefonnummer kan også benyttes til de akutte henvendelsene.

Rørleggervakt i Kristiansand for private og bedrifter

24/7 Rørleggervakten i Kristiansand har rask responstid og konkurransedyktige priser fordi vi vet hvor kostbart vannskader kan være, og med det hvor viktig det er å hindre dem så fort som mulig. Vi fikser bad som ikke er tette som følge av manglende membran, vi reparerer defekte varmtvannstanker, stopper lekkasjer, stenger kraner, spyler rør og åpner tette avløp.

Om det er privatpersoner eller bedrifter her i Kristiansand, 24/7 Rørleggervakten er rørleggervakten som alltid stiller opp på kort varsel, for små og store oppdrag. Når vi er på plass sørger vi også for nødvendige kvalitetssjekker som sørger for at problemene ikke skal dukke opp igjen.

Vårt kontor ligger i Oslo, men gjennom gode samarbeidspartnere i form av lokale aktører tilbyr 24/ Rørleggervakten akutt hjelp og nødutrykninger 24 timer i døgnet også i Kristiansand, Bergen, Trondheim, Stavanger, Haugesund, Tromsø, Bodø, Hamar, Lillehammer, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Porsgrunn, Skien, Kristiansund og Aalesund.