Rørleggervakt i Stavanger

24/7 Rørleggervakten har etablert seg i oljebyen for passe på dine rør, 24 timer i døgnet. Vår rørleggervakt er parat når som helst, for å hjelpe deg med akutte problemer. Våre erfarne rørleggere rykker ut for å hindre vannlekkasjer, åpne tette avløp i ditt hus eller leilighet, så fort som mulig slik at skadeomfanget minimeres. Om det haster er vi din rørleggervakt her i Stavanger.

Akutt hjelp fra rørleggervakt i Stavanger

Du skal få den hjelpen du trenger akkurat når du trenger den. Med 24/7 Rørleggervakten i 24-timers beredskap får du det. Du får alltid tak i vår rørleggervakt her i Stavanger, og vår rørleggervakt rykker alltid ut her i Stavanger.

Administrative henvendelser besvares mellom 8-16 på hverdager, men samme telefonnummer kan også benyttes til de akutte henvendelsene

Rørleggervakt i Stavanger sparer utgifter

24/7 Rørleggervakten i Stavanger svarer umiddelbart, og løser problemene raskt og effektivt til konkurransedyktige priser.

Jo større vannskadene er desto større blir kostnadene. Derfor er det så viktig å være tidlig på plass. Derfor er vi alltid i beredskap, slik at problemene ikke eskalerer, og du slipper større og dyrere rehabiliteringer.

Vi utfører innvendig og utvendig oppdrag for privatpersoner og bedrifter, små som store oppdrag. I tillegg til å stoppe lekkasjer, stenge kraner eller åpne tette avløp stiller vi også opp på kort varsel for å spyle rør eller hjelpe til med defekte varmtvannstanker eller bad som ikke er tette på grunn av manglende membran. På våre utrykninger gjennomfører vi alltid også grundige sjekker som skal forhindre ytterligere problemer i fremtiden.

Vårt kontor ligger i Oslo, men gjennom gode samarbeidspartnere i form av lokale aktører tilbyr 24/ Rørleggervakten akutt hjelp og nødutrykninger 24 timer i døgnet også i Stavanger, Bergen, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Tromsø, Bodø, Hamar, Lillehammer, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Porsgrunn, Skien, Kristiansund og Aalesund.

24/7 Rørleggervakten i Stavanger

Marius Watson

Marius Watson

Anne Watson

Anne Watson