Rørleggervakt i Trondheim

Trondheim har mye å være stolte av. Nidarosdomen, Norges beste fotballag, Erkebispegården, Åge Aleksandersen. Men selv ikke «Lys og Varme» eller «Et bilde tå`n Ivers» er til særlig hjelp når vannet sprer seg ut over din bolig. Tette avløp og vannlekkasjer trenger en rørlegger. Derfor er 24/7 Rørleggervakten her i Trondheim for å hjelpe deg med slike akutte problemer.

Hos oss i 24/7 Rørleggervakten får du akutt rørleggerhjelp fra våre erfarne rørleggere døgnet rundt. Om det haster er vi din rørleggervakt i Trondheim.

Vi har spesialisert oss i nødutrykning og 24-timers døgnservice. Det betyr at vi når som helst er beredt til å rykke ut umiddelbart for akutt hjelp ved vannlekkasjer og tette avløp på kjøkken, bad, vaskerom og kjeller. Med vår rørleggervakt i Trondheim får du løst problemene raskt og effektivt, uten at det påvirker kvaliteten, sikkerheten eller levetiden.

Rørleggervakt i Trondheim

Din rørleggervakt i Trondheim er alltid i beredskap, alltid tilgjengelig, alltid klar. En nødutrykning sparer deg for ubehag, også i form av de ekstra utgiftene som ofte følger dersom skaden utbrer seg. Kan det fikses fort, så bør det fikses fort.

Trenger du å spyle et rør eller åpne et tett avløp? Må du stoppe en vannlekkasje eller få stengt en kran? Er varmtvannstanken ødelagt, eller mangel på membranen i badegulvet sørger for at det ikke er tett? Rørleggervakten 24/7 i Trondheim hjelper deg med en gang. Vi kvalitetssikrer at det ikke skjer igjen, fordi vi sjekker og kontrollerer alt når vi først er ute.

Rørleggervakt i Trondheim for alle typer oppdrag

Ikke noe oppdrag er for lite, ikke noe er for stort. Innvendig eller utvendig, vi rykker ut. Det spiller ingen rolle om du ringer som privatperson eller fra en bedrift. 24/7 Rørleggervakten i Trondheim tilbyr akutt og øyeblikkelig assistanse til alle tider.

Administrative henvendelser besvares mellom 8-16 på hverdager, men samme telefonnummer kan også benyttes til de akutte henvendelsene.

Vårt kontor ligger i Oslo, men gjennom gode samarbeidspartnere i form av lokale aktører tilbyr 24/ Rørleggervakten akutt hjelp og nødutrykninger 24 timer i døgnet også i Trondheim, Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Tromsø, Bodø, Hamar, Lillehammer, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Porsgrunn, Skien, Kristiansund og Aalesund.