Rørleggervakt i Oslo og Akershus

Hos oss i 24/7 Rørleggervakten får du akutt rørleggerhjelp fra våre erfarne rørleggere døgnet rundt. Om det haster er vi din rørleggervakt i Oslo og Akershus.

Vi har spesialisert oss i nødutrykning og 24-timers døgnservice. Det betyr at vi når som helst er beredt til å rykke ut umiddelbart for akutt hjelp ved vannlekkasjer og tette avløp på kjøkken, bad, vaskerom og kjeller. Med vår rørleggervakt i Oslo og Akershus får du løst problemene raskt og effektivt.

Rørleggervakt med oppmøtegaranti

24/7 Rørleggervakten i Oslo og Akershus har rask responstid og gode priser. Vi garanterer ikke bare at du får tak i oss, vi har også en oppmøtegaranti som innebærer at rørleggervakten er på plass innen en time slik at du får den øyeblikkelige hjelpen med tingene som virkelig haster. Er skaden først ute vil nødutrykninger på timen raskt og effektivt løse problemene, og minimere skadeomfanget.

Vannskader koster milliarder på landsbasis hvert år, og jo større skaden blir jo større blir kostnaden. Vi vet hvorfor det er så viktig å være tidlig ute. Derfor er 24/7 Rørleggervakten i Oslo og Akershus alltid tilgjengelig, for å fortest mulig forhindre lekkasjer eller åpne opp tette avløp i sluk, bad eller kjøkken.

Vi hjelper til med defekte varmtvannstanker eller bad som ikke er tette på grunn av manglende membran. Om du har behov for høytrykksspyling av et rør eller få stanset en lekkasje så er vi klare til å rykke ut. Vi stiller opp på kort varsel for å utføre små og store oppdrag, innvendig og utvendig, for privatpersoner og bedrifter. Når vår rørleggervakt rykker ut sørger vi også for kvalitetssjekk for å forebygge og forhindre ytterligere lekkasjer eller tette avløp.

Rørleggervakt i Oslo og Akershus for øyeblikkelig hjelp

Derfor er vår rørleggervakt alltid i beredskap her i Oslo og Akershus. Uansett tid på døgnet eller året får du tak i oss, for den akutte og øyeblikkelige hjelpen du trenger. Året rundt, til alle døgnets tider, er vår rørleggervakt i Oslo og Akershus beredt for akutte henvendelser, slik at du kan få den hjelpen du trenger akkurat når du trenger den. Administrative henvendelser besvares mellom 8-16 på hverdager, men samme telefonnummer kan også benyttes til de akutte henvendelsene.

Vårt kontor ligger i Oslo, men gjennom gode samarbeidspartnere i form av lokale aktører tilbyr 24/ Rørleggervakten akutt hjelp og nødutrykninger 24 timer i døgnet også i Trondheim, Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Tromsø, Bodø, Hamar, Lillehammer, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Porsgrunn, Skien, Kristiansund og Aalesund