Tjenester

24/7 Rørleggervakten har spesialisert oss i nødutrykning og 24-timers døgnservice. Det betyr at vi når som helst er beredt til å rykke umiddelbart ut for akutt hjelp ved vannlekkasjer og tette avløp på kjøkken, bad, vaskerom og kjeller.

Med øyeblikkelig assistanse løses ikke bare problemene raskt og effektivt, det reduserer skadeomfanget som på sikt også vil redusere kostnadene for kunden.

Alle typer oppdrag

Vi er en Mesterbedrift hvor alle ansatte er godkjent i henhold til byggebransjens våtromsnorm (BVN). Foruten akutt rørleggerhjelp tilbyr vi også rammeavtaler, ordinære rørleggertjenester, samt rehabilitering og modernisering/oppussing av baderom, våtrom og kjøkken.​

Våre erfarne og dyktige rørleggere utfører alle typer oppdrag innen vann, varme og sanitær (VVS). Rørservice innebærer utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør.

Serviceoppdragene inkluderer reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Som med nødutrykning har vi også spesialisert oss på modernisering og oppussing av baderom, med tilhørende rørinstallasjoner, og kan her stå som hovedansvarlig eller underleverandør.

Service

24/7 Rørleggervakten har service- og rammeavtaler med bedrifter, borettslag og sameier, hvor vi bistår med service, ettersyn og felles røropplegg for vann og avløp. Hver enkelt beboer får mulighet til å benytte seg av fordelene som inngås i en slik rammeavtale. Vårt kontor ligger i Oslo, men gjennom gode samarbeidspartnere i form av lokale aktører tilbyr 24/ Rørleggervakten akutt hjelp og nødutrykninger 24 timer i døgnet også i Trondheim, Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Tromsø, Bodø, Hamar, Lillehammer, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Porsgrunn, Skien, Kristiansund og Aalesund.

Fornøyde kunder