Rørlegger

Velger du en rørlegger fra 24/Rørleggervakten får du besøk av en serviceinnstilt og faglig oppdatert rørlegger, med yrkesstolthet og høye krav til seg selv. En rørlegger hos oss er beredt til å gå løs på små og store oppdrag, om det er på timen eller til avtalt time.

24/7 Rørleggervakten utfører alle typer VVS (vann, varme, sanitær)-oppdrag, og er en mesterbedrift hvor samtlige ansatte er godkjent i henhold til byggebransjens våtromsnorm.

Kvalitet handler om det estetiske, det som skal se bra og ryddig ut, men vi er like opptatt av at det funksjonelle og tekniske er gjennomtenkt.

Erfaren rørlegger tar seg av hele prosessen

Vi har spesialisert oss på akutt beredskap 24 timer i døgnet, men utfører også ordinære rørleggeroppdrag. Vi er alltid klare til å rykke ut, og det gjør vi når det haster. Problemer som ikke er like akutt tar vi oss av etter avtale med deg som kunde. En rørlegger hos 24/ Rørleggervakten tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

Våre dyktige og erfarne rørleggere utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En rørlegger hos oss kan hjelpe deg med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Rørleggerne våre har også lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger

Våre rørleggertjenester innebærer også service- og rammeavtaler, hvor våre rørleggere bistår med ettersyn og service samt opprettelse av felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, borettslag eller sameier.

Vi gjennomfører kontroller på røranlegget i leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, som ivaretar vedlikehold og sikkerhet ved at mindre feil oppdages og rettes opp i før det forårsaker større skader. For eksempel utfører vi service i varmeanlegget før kuldeperioden, ved å lufte anlegget slik at det er klart for vinterhalvåret.

Alt av kontroller og vedlikehold utføres av en erfaren og kvalifisert rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Fornøyde kunder