Rørleggervakt

Som det ligger i navnet; 24/7 Rørleggervakten har åpen rørleggervakt 24 timer i døgnet. Om du jobber, er på aktiviteter og arrangementer, eller har fri; Vi er på jobb.

Administrative henvendelser besvares mellom 8-16 på hverdager, men samme telefonnummer kan også benyttes for øyeblikkelig hjelp. Vakthavende rørlegger sørger for at du uansett får svar, og den hjelpen du trenger.

Rørleggervakt for akutte hendelser

Et av de vanligste spørsmålene vi får er om vi kan komme med en gang. Svaret er at 24/7 Rørleggervakten alltid er tilgjengelig for deg, du får tak i oss hele tiden.

Året rundt, til alle døgnets tider, er vår rørleggervakt i beredskap for akutte henvendelser, slik at du kan få den hjelpen du trenger akkurat når du trenger den.

Derfor er vår vakt alltid i beredskap. Uansett får du tak i oss, for den akutte og øyeblikkelige hjelpen du vil ha. Om du har behov for høytrykksspyling av et rør eller få stanset en lekkasje så er vi klare til å rykke ut. Vi stiller opp på kort varsel for å utføre små og store oppdrag, innvendig og utvendig, for privatpersoner og bedrifter. Når vår rørleggervakt rykker ut sørger vi også for kvalitetssjekk som forebygger og forhindrer ytterligere lekkasjer eller tette avløp.

Rørleggervakt med oppmøtegaranti

24/7 Rørleggervakten er alltid tilgjengelig, med rask responstid og gode priser. Vi garanterer ikke bare at du får tak i oss, vi har også en oppmøtegaranti som innebærer at rørleggervakten skal være på plass innen en time. 24/7 Rørleggervakten vet viktigheten av å fikse problemene fort og effektivt, uten at det går på bekostning av kvaliteten i arbeidet, fordi det hindrer at skaden blir større.

Vårt kontor ligger i Oslo, men gjennom gode samarbeidspartnere i form av lokale aktører tilbyr 24/ Rørleggervakten akutt hjelp og nødutrykninger 24 timer i døgnet også i Trondheim, Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Tromsø, Bodø, Hamar, Lillehammer, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Porsgrunn, Skien, Kristiansund og Aalesund.

Rørleggervakt Trondheim

Rørleggervakt i Trondheim Trondheim har mye å være stolte av. Nidarosdomen, Norges beste fotballag, Erkebispegården, Åge Aleksandersen. Men selv ikke

Les mer »

Nødutrykning rørlegger

Nødutrykning rørlegger Rørlegger nødutrykning tilbyr deg akutt hjelp når det virkelig haster. Nødutrykning fra 24/7 Rørleggervakten er til for alle

Les mer »

Lekkasjer

Lekkasjer En lekkasje kan ha mange årsaker, og er også en av de vanligste årsakene til våre nødutrykninger. Lekkasjen kan

Les mer »

Tette avløp

Tette avløp Våre nødutrykninger handler ofte om å reparere tette avløp, fordi de fører til skadelige vannlekkasjer. Vi kommer stadig

Les mer »